η εταιρεια

ΜΕΤΡΟΝ ΑΕ ιδρύθηκε στις αρχές του 1997 με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν εξοπλισμό και τις υπηρεσίες που εμπλέκονται στους τομείς της θεραπείας, μεταφορά, διανομή, μέτρηση του φυσικού αερίου και προϊόντων υγρών καυσίμων.
Η οργάνωση της Metron έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πελάτες με την ανάληψη έργων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Τεχνική εμπειρία του έχει χρησιμοποιηθεί διεθνώς για τις ενέργειες στην Ευρώπη (Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Νορβηγία, Κύπρος, Βαλκανικές χώρες, κλπ), Μέση Ανατολή (Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ιράν, το Ιράκ, τη Συρία, την Υεμένη, κλπ), την Αφρική (Λιβύη, Αλγερία , Γκάνα, Νιγηρία, Σουδάν κ.λπ.)
Metron συμμετοχή στα σχέδια είναι εξειδικευμένη είτε ως ανάδοχος EPC ανάληψη της πλήρους ευθύνης της (EPC) Μελέτη, Προμήθεια και επίβλεψη ανέγερσης, είτε ως συμμετέχων μέλος / κοινοπραξίας σε προγράμματα εταιρικής σχέσης με άλλες διεθνείς εταιρείες. Η εταιρεία έχει επίσης εκτελούνται έργα ως υπεργολάβος.

More

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΗΓΟΥ 45 ,19018 ΜΑΓΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ: (+30) 210.55.51.180
FAX:  (+30) 210 55.51.080

website : www.metronco.gr

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@metronco.gr